За бољи Аранђеловац

уторак, 17. август 2010.

Саопштење за јавност Oпштинског одбора
Демократске странке Србије
у Аранђеловцу

Поштовани суграђани,

Овим путем обавештавамо све наше чланове и симпатизере као и све наше гласаче, а у вези самог рада ДСС-је да је због кршења статута ДСС-е и непоштовања одлука ,покушаја обмане врха странке као и целог Општинског одбора Мирослав Мојсиловић избрисан са списка чланства Демократске Странке Србије.
Мирослав Мојсиловић , иако први на изборној листи ДСС на предходним изборима , укаљао је поверење које му је дато од стране целог ОО ДСС и ставио свој лични интерес испред страначког , где је требало да заступа ставове не малог броја људи који су нам указали поверење.
Због свих догађаја у предходном периоду , ОО ДСС (иако то не-радо чини) овим путем се обраћамо вама и да се убудуће ограђује од свих политичких иступа и деловања бившег одборника ДСС-е Мирослава Мојсиловић.
Користимо ову прилику да вас позовемо да се укључите у рад најпоштеније и најчеститије странке у Аранђеловцу као место окупљања људи од интегритета и људи који „држе реч“ .
За разлику од других странака Демократска Странка Србије НИКАДА неће дозволити да у својим редовима има људе који ће зарад свог интереса , занемарити интересе грађана Аранђеловца.


Аранђеловац ОО Демократске Странке Србије
18.08.2010.

Нема коментара:

Постави коментар