За бољи Аранђеловац

четвртак, 22. јул 2010.

БОРИС ТАДИЋ ОДМАХ ДА ПОДНЕСЕ ОСТАВКУ

22.07.2010.
Коначно је јасно да са овим руководством Србија постаје све мања и све нестабилнија држава и да се тај суноврат мора што пре зауставити

Дуго очекивано мишљење Међународног суда правде поводом нелегалног проглашења независности Косова изнело је на видело катастрофалне резултате целокупне политике власти у Србији према јужној српској покрајини.
У последње две године питање Косова и Метохије није било изнето пред Скупштину Србије, већ је монополисано и манупулисано од стране председника Републике и малог броја његових повереника. Тражење мишљења од Међународног суда правде о питању које су сами формулисали, део је ове неодговорне политике. Сада, када је извесно да је мишљење Међународног суда крајње неповољно по државне интересе Србије, отвара се питање одговорности креатора и извршитеља ове поражавајуће политике. Због своје политичке себичности и државничке неспособности они, на челу са председником Републике, морају што пре да оду.
Коначно је јасно да са овим руководством Србија постаје све мања и све нестабилнија држава и да се тај суноврат мора што пре зауставити.



Нема коментара:

Постави коментар