За бољи Аранђеловац

четвртак, 15. април 2010.

Саопштење изборног штаба ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ СРБИЈЕ


Поводом информација које су пласиране у интервју на ТВ Б92, са Владом Гајић, председником Привременог већа општине Аранђеловац из Демокрастке странке, о томе да је бивша власт оставила дуг у буџету општине, при чему је споменута и Демократска странка Србије, овим путем одлучно демантујемо ноторне неистине да је за време власти Демократске странке Србије у Аранђеловцу у периоду од 2000-2004 године остављен дуг у општинском буџету.
Напротив, а то грађани Аранђеловца и знају, општинска власт  на челу са ДСС-ом, на крају свог мандата оставила је вишак наменских средстава у буџету у износу од преко 60 милиона динара, а мањак у буџету су направиле странке које су биле на власти након 2004. године, односно након што је ДСС престао да врши власт у општини Аранђеловац.
Обзиром да ово није први пут да друге странке покушавају да грађанима Аранђеловца  пласирају ноторне неистине, сигруни смо да те странке  увиђају да грађани све више подржавају поштену и доследну политику ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ СРБИЈЕ  као пример како се управља општином.

Нема коментара:

Постави коментар